Verklaring waarheidsdenker Ed

Reageer

De afgelopen weken is er wat rumoer ontstaan omtrent onze vaste heelal-watcher Ed.

Als deskundige op het gebied van de 9/11-theorieën, chemtrails, de illuminati en andere zaken die de reguliere media stelselmatig verzwijgen is Ed een graaggeziene gast in de show. Op vrijdag 1 augustus zou hij ons bijpraten over de officiele vondst van water op Mars.

Het gesprek nam een opmerkelijke wending toen Lars en Ed te spreken kwamen over de rol van o.a. Lange Frans en Adam Curry.

In zijn programma ‘Your Wake Up Call’ spreekt Adam Curry dagelijks over dezelfde onderwerpen als Ed, maar gezien zijn achtergrond (vaak verhuisd, invloedrijk) stelde Ed vraagtekens bij de integriteit van Curry.

Het is toch immers onze taak om helder te blijven denken en vraagtekens te blijven zetten?


Adam bespreekt Ed in zijn show

Toch zijn Ed’s visies niet in goede aarde gevallen bij Adam Curry en zijn achterban. Hoongelach is wat onze deskundige ten deel viel. Om die reden heeft Ed besloten zich niet meer uit te laten over Adam Curry.

“Ik blijf het als mijn heilige taak zien mensen uit hun verdoving te halen en vraagtekens te zetten bij mijn collega-waarheidsdenker Curry. De waarheid wordt ongekend vaak weggelachen door de betrokkenen, uit angst voor hun invloedrijke posities (geld, olie, media). Dat zag je gebeuren bij 11 september en dat zie je nu bij mij.”

“Hoe dan ook heb ik besloten mij niet meer uit te laten over Adam Curry, om verdere wrijving in de anders zo gezellige en eensgezinde gemeenschap van waarheidsdenkers niet te bederven.”

Ontwaak uit jullie verdoving,
Ed

Ed zal wel gewoon aanblijven als kosmoskenner van De Lars & Wim Show. Zijn bijdragen over Adam Curry zijn online nog te beluisteren:

- Ed’s eerste bijdrage (skip naar 6.15 minuut)
- De reactie van Adam Curry en zijn team
- Ed’s tweede bijdrage

In de uitzending van 15 augustus heeft Ed zijn besluit toegelicht. Op zijn verzoek zijn de opnamen van deze verklaring vernietigd.

  1. Nog geen reacties
Reageer